magazin online

marți, 22 noiembrie 2011

ANIMALELE STRAZII
SUFLETE PARASITE !

 Acest catel a fost adus in cabinet de o vecina care fiind pe langa linia de tren din Gara de Nord (BUCURESTI) triaj, avea labutele din fata prinse la macaz.Dana , fiindca asa o cheama pe vecina mea, a asteptat o jumatate de ora langa  catel ca sa se schimbe macazul ,apoi l-a scos  si la asezat pe iarba departe de liniile de tren fiindca avea treaba urgenta si deja intarziase. 
Cateaua mama care era si ea acolo latrand si tipand impreuna cu puiul, a sapat o groapa adanca cu labele si a chemat puiu acolo.
 Asa l-a gasit a doua zi cand s-a dus dupa el Dana mai mult convinsa ca a murit, decat ca traieste.
 Pamantul lipit pe labutele catelului a oprit hemoragia.
 L-am operat  amputandu-i o labuta de la incheietura de sus, iar cealalta nu mai avea pernuta si pielea jupuita i-am cusut-o la loc pe laba. L-am bandajat timp de 3 luni , ranile s-au inchis foarte greu fiindca erau chiar in talpile labelor ( ce a mai ramas din ele).
 Deoarece cand a venit in cabinet la mine avea 3 luni,  fiind in perioada de crestere, a inceput sa se dezvolte muschii picioarelor posterioare, si mergea ca un cangur, si semana si la fata cu un cangur.
O clienta mai veche a venit la mine, ea e iubitoare de animale si desi a facut 2 facultati Dreptul si Finantele, acum o face pe a treia acea corespunzatoare inimii ei, Medicina Veterinara, ei... , ea a venit  si i-a placut catelul ,  iar azi el traieste fericit la o vila in Corbeanca , unde da roata unei piscine, mult prea curios sa vada cum e apa ! 


 

 

    DESPRE BAMBY SAU CAPRIOARA


 Este un catel care a stat cu coloana vertebrala rupta 3 saptamani pe marginea drumului , si pentru ca nu a murit una din femeile ce-i dadea sa manance a sunat la intamplare dupa un numar al unuei cunostinte ce are deja 20 de catei. Nu putea sa se miste nici sa se tarasca avea escare pe tot corpul si era doar piele si os.

 A fost operata si i-a fost prinsa coloana la loc dar datorita interventiei tarzii a ramas paralizata pe picioarele din spate. Acum poate sa alerge luindu-se la intrecere cu cateii sanatosi pe cele 2 picioare ramase si cele 2 rotile de la carut .

 E tanara si cu chef de viata, cuminte, face in pampers cand nu e in carut .
 Asteapta sa fie adoptata pe o lista in Germania !
Povestea nefericita a unei familii de pisici

  Pisica mama, care este o maidaneza adica fara stapan a fatat in podul unei case vecine, iar pentru ca pe acestia ii deranja zgomotul facut pe tabla casei lor de ghearele pisici, care facea multe drumuri ca sa hraneasca cei 3 pisoi , au aruncat-o impreuna cu puii intr-o curte parasita unde au acces si cainii vagabonzi, fara apa si fara mancare, in aceasta vara cand afara erau ziua 40 de grade.
 Am dat telefon la politia animalelor din sectorul 1 al capitalei BUCURESTI, si mi s-a raspuns ca nu au ce face daca pisica nu are stapan.
  Am dat telefon la asociatia (ONG) "NU MAI ESTI SINGUR", iar ei au zis ca vin sa ia pisoii, pisica s-o sterilizez eu ca sant medic veterinar.
  Ok, eu am sterilizat pisica , am inchis curtea sa nu intre cainii, am hranit timp de 2 luni pisoii da nu a venit nimeni.
  Am plasat cateva poze pe situri de adoptii dar nu a sunat nimeni. Intr-o zi am gasit poarta la curtea parasita deschisa , si toata familia de pisici lipsa. Probabil vri-un cersetor a intrat si a lasat deschisa sarma de la poarta si au intrat cainii.
 Daca nu aveam deja 2 caini si 2 pisici le-as fi adoptat. Acum deja e tarziu dar scriu asta pentru cei care nu au animale de companie si vad situatii de acest fel sa adopte un animal si sa ajute cum pot la supravietuirea acestor suflete !

SEO Consulting

2 comentarii:

  1. Your site has a nice appearance, it loaded quickly, was easy to navigate, and no missing or broken links. lots of good information. Thanks!.

    RăspundețiȘtergere